برگزاری کارگاه های رایگان، بمناسبت هفته پژوهش و فناوری، توسط واحد کارآفرینی مرکز کاراد

شرکت در کارگاه های آموزشی هفته ملی پژوهش و فناوری،

از تمامی دانشجویان و افراد علاقمند به موضوعات کارگاه ها دعوت می گردد تا از برنامه های هفته پژوهش به صورت رایگان بهره مند گردند.

برگزاری روز دانشجو

به اطلاع می رساند مراسم بزرگداشت روز دانشجو روز شنبه، مورخ ۱۷ آذر ۱۳۹۷، ساعت ۱۶:۳۰ در محل سالن همایش  مرکز کاراد  برگزار می شود. در این مراسم ضمن گرامیداشت“ ۱۶ آذر روز دانشجو“ از دانشجویان ممتاز رشته های مختلف تحصیلی مرکز ( در نیم سال دوم سال  تحصیلی ۱۳۹۶-۱۳۹۷) و نیز دانشجویان نمونه تقدیر خواهد شد. همچنین در این مراسم  ریاست محترم مرکز تلاشگران اندیشه کاراد ، مدیریت آموزش و مدیران گروه های آموزشی حضور خواهند داشت.

ادامه مطلب

مرکز کارآفرینی به مناسبت هفته کتاب، کتابخوانی، از باغ کتاب تهران بازدید می نماید.

زمان بازدید:

روز سه شنبه، ۲۲ آبان ۹۷، ساعت حضور در محل: ۱۰ صبح

مکان بازدید:

مسیر ماشین رو:

آدرس۱: میدان ونک،بزرگراه حقانی ، مسیر غرب به شرق ،بعد از تقاطع بزرگراه شهید مدرس ، خروجی کتابخانه ملی، باغ کتاب تهران .

آدرس ۲: بزرگراه شهید همت،مسیر شرق به غرب ، بعد از خروجی بزرگراه حقانی ،خروجی باغ موزه دفاع مقدس و باغ کتاب تهران .

مسیر متروی باغ کتاب تهران:

آدرس ۳ : مترو حقانی، ۱۰ دقیقه پیاده روی از میان باغ موزه دفاع مقدس ، بعد از پل ، باغ کتاب تهران (مسیر مستقیم)

ادامه مطلب

مرکز کارآفرینی به مناسبت هفته جهانی کارآفرینی کارگاه رایگان برگزار می نماید.

۱- کارگاه هوش مالی – روز یکشنبه – ۲۰ آبان ۹۷ – ساعت ۱۲ الی ۱۴- کلاس ۱۰۱

۲- کارگاه Patchwork (آموزش دوخت کیف با تکنیک چهل تکه دوزی) – روز یکشنبه – ۲۰ ابان ۹۷ – ساعت ۱۰ الی ۱۳-کلاس ۱۰۸

۳- رویداد مبانی کافه نشینی – روز یکشنبه – ۲۰ آبان ۹۷- ساعت ۱۰ الی ۱۱:۳۰ – کلاس ۱۰۱

۴- کارگاه بازاریابی و فروش با رویکرد برندسازی و مشتری مداری – روز پنجشنبه – ۲۴ آبان ۹۷ – ساعت ۱۶:۳۰ الی ۱۸:۳۰- سالن همایش

برای مشاهده پوستر کارگاه ها بر روی لینک کلیک نمایید.

ادامه مطلب

اولین جشنواره سفره ایرانی برگزار شد.

اولین “جشنواره سفره ایرانی” با حمایت ریاست مرکز ، حضورکلیه دانشجویان رشته آشپزی و هتلداری مقاطع کاردانی وکارشناسی، مدرسان، و همکاری صمیمانه سایر مسئولان در راستای اشاعه علم آموزی و تشویق دانشجویان با انگیزه و پشتکار در تاریخ ۱۰ تیرماه از ساعت ۱۱ الی ۱۶ در محل رستوران چنارستان برگزار گردید. این رویداد فرصت مناسبی برای دانشجویان فراهم نمود تا فضای واقعی کار و رقابت را در حضور اساتید متخصص و محل واقعی کار تجربه نمایند جشنواره در محیطی صمیمانه برگزار شد و با اهدا جوایز و لوح تقدیر به دانشجویان برتر خاتمه یافت و ازدست اندر کاران این رویداد نیز تقدیر شد .

ادامه مطلب

جلسه هم اندیشی با مدرسان مرکز، مهر ماه ۱۳۹۷ برگزار شد.

جلسه هم اندیشی با مدرسان مرکز، با حضور ریاست، مدیر آموزش، مدیران گروه و مدرسان مرکز بمنظور اطلاع رسانی در حوزه نحوه تدریس و مقررات مرکز، همچنین بیان مشکلات و پیشنهادات از سوی مدرسان مرکز، مهرماه ۱۳۹۷ در سالن اجتماعات مرکز برگزار گردید.

ادامه مطلب

جلسه توجیهی دانشجویان جدیدالورود مهر۹۷ برگزار شد.

جلسه توجیهی دانشجویان جدیدالورود مهر ۹۷، با حضور ریاست، مدیر آموزش و مدیران گروه مرکز بمنظور اطلاع رسانی ضوابط و روش تحصیل برای دانشجویان مرکز برگزار گردید.

ادامه مطلب

اعلام نتیجه پذیرش دوره مهندسی فناوری و دوره کارشناسی حرفه ای دانشگاه علمی کاربردی مهرماه ۱۳۹۷

برای مشاهده نتایج دوره مهندسی فناوری و دوره کارشناسی حرفه ای دانشگاه جامع علمی کاربردی مهر ۱۳۹۷ کلیک نمایید.

ادامه مطلب

اعلام نتیجه دوره کاردانی فنی و دوره کاردانی حرفه ای نظام آموزش مهارتی دانشگاه جامع علمی کاربردی مهر ۱۳۹۷

برای مشاهده نتایج دوره کاردانی فنی و دوره کاردانی حرفه ای نظام آموزش مهارتی دانشگاه جامع علمی کاربردی مهر ۱۳۹۷ کلیک نمایید.

چکیده
با توجه به نادیده انگاشتن نقش جانبی محیط زیست، مشخص نمودن این نقش و برآورد آن، اهمیت محیط زیست و نقش واقعی آن را در اقتصاد ملی روشن خواهد نمود . در این مطالعه جهت برآورد ارزش مطبوعیت محیط زیست منطقه گردشگری عباس آباد بهشهر، ارزش تفریحی این منطقه (به عنوان یکی از مه م ترین اماکن گردشگری استان مازندران ) در سال ۲۰۰۷ ، با استفاده از روش ارزش گذاری مشروط برآورد شده و عوامل مؤثر بر میزان این مطبوعیت با استفاده از مدل لاجیت، تعیین ۲۰۰۰ و ۳۰۰۰ ، گردید. تعداد ۱۴۰ پرسش نامه به روش نمون ه گیری تصادفی جم ع آوری شد . در این راستا، پیشنهادهای ۱۰۰۰ ریالی، به ترتیب به عنوان پیشنهاد های پایین، میانی و بالا برای پرداخت بازدیدکنندگان مطرح گردید . ابتدا پیشنهاد میانی مورد پرسش قرار گرفت و در صورت ار ایه جواب منفی ، قیمت پیشنهادی پایین، و در صورت ار ایه جواب مثبت، قیمت پیشنهادی بالا ار ایه شد. نتایج نشان داد که متغیرهای درآمد فرد، درآمد خانوار و تحصیلات بر تمایل پرداخت بازدیدکنندگان جهت استفاده از مطبوعیت محیط زیست اثر مثبت داشته است . همچنین، متغیرهای سن افراد و مسافت، رابطه منفی با میزان تمایل پرداخت افراد د اشته است . میزان تمایل به پرداخت جهت کسب مطبوعیت حاصل از استفاده تفرجی از منطقه گردشگری عباس آباد بهشهر برای هر فرد در هر بازدید ، ۲۲۰۰ ریال برآورد گردید . میانگین تمایل به پرداخت سالانه هر خانوار نیز برای بازدید از جنگل عباس آباد ۹۵۰۴۰ ریال به دست آمده است.

با کلیک بر روی مقاله ارزش گذاری اقتصادی مطبوعیت محیط زیست (مطالعه موردی منطقه گردشگری جنگل عبا س آباد بهشهر؛ استان مازندران) ، دریافت نمایید.