صفحه اخبار

جلسه توجیهی دانشجویان ورودی جدید مهر 1396

به منظور آشنایی دانشجویان با ضوابط، قوانین و آئین­ نامه­ های آموزشی دانشگاه جامع روز سه­ شنبه مورخ 7 آبان ماه 1396 با حضور ریاست مرکز، مدیر آموزش، مدیران گروه­ های علمی و سایر مدرسان مربوطه در محل سالن همایش مرکز در محیطی پرشور و صمیمی برگزار گردید. ابتدا ریاست مرکز درخصوص اهمیت آموزش­ های مهارتی و جایگاه دانشجویان دانشگاه جامع علمی کاربردی در بازار کار، تشویق دانشجویان به تحصیل با هدف و انگیزه، ارتقاء توانمندی­های فردی به منظور کسب موقعیت شغلی مناسب در جامعه به طور مبسوط سخنرانی کردند. سپس مدیر آموزش ضمن معرفی مدیران گروه­ های علمی مرکز به اختصار عناوین مقررات آموزشی را برای دانشجویان بیان نمودند. جلسه فوق با صلوات بر محمد و آل محمد و پذیرایی از دانشجویان خاتمه یافت.

ادامه خبر

تبریک بمناسبت آغاز سال تحصیلی 96-1397

دانشجویان، اساتید و پرسنل محترم مرکز آموزش علمی کاربردی کاراد

با آرزوی توفیق روزافزون از درگاه الهی و کسب موفقیت آغاز سال تحصیلی 96-1397 را تبریک عرض می نماییم.

ادامه خبر

طراحی سایتPAFCO