کلینیک مشاوره اشتغال و کارآفرینی

ارائه مشاوره شغلی از اهم فعالیتهای مسیر توسعه کسب و کار بوده و لازم است در راستای ایجاد مشاغل مناسب و پایدار براساس علاقه، استعداد و تواناییهای مهارتی، رشته تحصیلی، نیازهای بازار کار و به منظور هدایت و راهنمایی متقاضیان با استفاده از تجارب مشاوران فنی در بخشهای صنعت گردشگری، هتلداری، بانکداری مدیریت کسب و کار، آشپزی وغیره به متقاضیان ارائه شود.

هدف از ارائه مشاوره شغلی و کارآفرینی؛ توسعه دانش، تبدیل ایده به یک فعالیت شغلی پایدار، کمک به حفظ و پایداری فعالیتهای نوپای کارآفرینی در صحنه رقابت اقتصادی و توسعه فعالیتهای دانش مدار در واحدهای صنعتی و خدماتی است. همچنین ارائه خدمات مشاورهای در زمینه آموزش کسب و کار، کاریابی، تدوین طرحهای اشتغال و کارآفرینی، حقوقی، بازاریابی و فروش، مالی و سرمایه گذاری، تهیه منابع سرمایه گذاری و هر خدمت دیگری که در ارتباط با مسیر توسعه کسب و کار و کارآفرینی قابل تعریف باشد را شامل میشود.

*** جهت تعیین وقت مشاوره اشتغال و کارآفرینی فرم زیر را تکمیل نمایید ***

وقت مشاوره تعیین شده از طریق ایمیل به شما اطلاع رسانی می گردد، لذا آدرس ایمیل خود را بدرستی وارد نمایید.

دانشجوی گرامی، ثبت آدرس ایمیل صحیح، الزامی می باشد، پاسخ به درخواست شما از طریق ایمیل انجام خواهد گرفت.

تصویر کپچا

کد کپچا به حروف کوچک و بزرگ حساس نمی باشد.