هم‌نشینی و هم‌گرایی ماحصل استحکام بخشی به ریشه‌های مشترک فرهنگی ـ اجتماعی در بستر تاریخ و تمدن یک جامعه‌اند و رسالت متولیان تعلیم و تربیت، تقویت و تجلی بخشی به انسجام تعاملات موثر در بطن مجامع دانش محور و مهارت پرور می‌باشد. در همین راستا و با هدف نشاط آفرینی محیطی در عین صیانت و حفاظت از هویت ملی در قالب اقدامی فرهنگی مرکز آموزش علمی ـ کاربردی تلاشگران اندیشه کاراد همزمان با ورود به فصل زمستان مراسم جشن شب یلدا را در محل سالن همایش‌های این مرکز برگزار کرد.

این مراسم باستانی که به همت مدیر محترم گروه مدیریت گردشگری مرکز آموزش تلاشگران اندیشه کاراد، خانم نگین کشاورزنیا در عصر روز یکشنبه 25 آذرماه با همکاری دانشجویان ترم 3 مقطع کارشناسی مدیریت گردشگری در محل سالن همایش‌های مرکز کاراد برگزار گردید، رویدادی بود خاطره انگیز و به یاد ماندنی که مورد استقبال مخاطبین و مشارکت کنندگان قرار گرفت.

اجرای برنامه‌های متنوع و جذاب فرهنگی همچون نقالی و شاهنامه خوانی توسط گروه هزار دستان؛ معرفی و توصیف تخصصی شب یلدا و مضامین و ریشه های فرهنگی آن در کنار پذیرایی با تنقلات، میوه و شیرینی مختص به این شب جزئی از برنامه‌های به اجراء گذارده شده در این شب خاطره انگیز بود.