اولین “جشنواره سفره ایرانی” با حمایت ریاست مرکز ، حضورکلیه دانشجویان رشته آشپزی و هتلداری مقاطع کاردانی وکارشناسی، مدرسان، و همکاری صمیمانه سایر مسئولان در راستای اشاعه علم آموزی و تشویق دانشجویان با انگیزه و پشتکار در تاریخ ۱۰ تیرماه از ساعت ۱۱ الی ۱۶ در محل رستوران چنارستان برگزار گردید. این رویداد فرصت مناسبی برای دانشجویان فراهم نمود تا فضای واقعی کار و رقابت را در حضور اساتید متخصص و محل واقعی کار تجربه نمایند جشنواره در محیطی صمیمانه برگزار شد و با اهدا جوایز و لوح تقدیر به دانشجویان برتر خاتمه یافت و ازدست اندر کاران این رویداد نیز تقدیر شد .